Sirius tillsammans mot cancer

  • App
01082021_1627854616.jpeg

När Sirius möter IFK Göteborg på Gamla Ullevi den 29 september får man inte göra det i de klassiska blåsvarta hemmatröjorna, och heller inte i det anrika vita bortastället. Istället kommer Sirius till spel i ett rosa ställ, inspirerat av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj.

Redan idag sätter Sirius Fotboll igång en kampanj till förmån för Cancerfonden. De unika rosa tröjorna används bara en gång, och säljs efter matchen den 29 september på auktion. Alla pengar går oavkortat till insamlingen som Sirius gör till förmån för Cancerfonden.

Varje år drabbas drygt 61 000 människor i Sverige av cancer. På ett eller annat sätt påverkar det oss alla någon gång i livet. Målet med Sirius kampanj är att bidra till medvetenhet kring cancer och samla in så mycket pengar som möjligt till svensk cancerforskning.

– Min far gick bort i cancer nyligen och jag har själv haft sjukdomen. Många av våra supportrar och andra Uppsalabor har förstås liknande erfarenheter. Jag tror att vi gemensamt kan åstadkomma väldigt mycket genom den här insamlingen, säger Sirius marknadschef Cilla Fischer.

Var med och bidra!

Redan i dag kan du vara med och bidra till insamlingen
Via insamlingssidan hos Cancerfonden
Eller via Swish: 123 221 24 21

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch