Sirius Fotboll välkomnar 500 personer till läktarna

02082021_1627887878.jpeg

De nya riktlinjerna för kultur- och sportevenemang möjliggör att vi nu kan välkomna 500 personer till våra hemmamatcher. Biljetterna kommer säljas som lösbiljetter, och först erbjudas till de som efterskänkte sina säsongskort för säsongen 2020, därefter har våra medlemmar förtur och efter det blir biljetterna tillgängliga för allmänheten. Årets första biljettsläpp, till matchen mot Mjällby AIF den 4 juli, äger rum måndag 31 maj, kl.12:00. 

>> Läs mer om Biljettsläppet till matchen mot Mjällby AIF

Säsongens första hemmamatch 2021 började inför tomma läktare, till den andra hemmamatchen i Allsvenskan välkomnade vi åtta personer till ena långsidan på Studenternas, och nu kan vi äntligen välkomna femhundra personer tillbaka till arenan i ett första skede. Regeringens scenarion möjliggör även att vi kan öppna upp för mer publik i ett senare skede, vi följer utvecklingen och förbereder även verksamheten för ett större publikantal.

Det nya riktlinjerna ger klubben nya förutsättningar – och som Blåsvart supporter kommer du nu få möjlighet att visa ditt stöd på läktaren igen. Vad är det då som gäller? Och hur kommer biljettförsäljningen gå till? Här nedan får du svar på alla dina frågor.

Lösbiljettförsäljning

Biljetterna kommer säljas som lösbiljetter, och först erbjudas till de som efterskänkte sina säsongskort för säsongen 2020, därefter har våra medlemmar förtur och efter det blir biljetterna tillgängliga för allmänheten. Nedan villkor gäller:

Privatpersoner

  • Biljetter till våra allsvenska hemmamatcher kostar 299 kr/st.
  • Biljetter till våra träningsmatcher kostar 149 kr/st.
  • Förtur gäller enligt nedan i samband med varje match i Allsvenskan. Inför varje match kommer tider för förturen publiceras på vår hemsida. Förtur gäller enligt nedan ordning:
  1. Säsongskortsefterskänkare för säsongen 2020.
  2. Medlemmar i Sirius Fotboll.
  3. Förturen går ut, resterande biljetter blir tillgängliga för alla.

Partners

Har du inte fått svar på dina funderingar är du välkommen att höra av dig till oss på biljett@siriusfotboll.se

Frågor och svar om biljettförsäljningen


Jag efterskänkte mitt säsongskort för säsongen 2020 – hur många matcher kommer jag få se?

Alla som efterskänkte sina säsongskort för säsongen 2020 kommer ha förtur till varje biljettsläpp under säsongen 2021.

Har jag som valde återbetalning av säsongskortet för säsongen 2020 också förtur?
Nej, du som gjort ett återköp kommer inte erbjudas förtur till våra matcher.

Kommer alla med förtur garanteras en biljett?
Nej vi kan inte garantera biljetter till alla som innehar förtur då vi har begränsat antal platser. Först till kvarn-principen gäller i samband med varje biljettsläpp.

Hur lång tid gäller förturen inför respektive match?
Inför varje match publicerar vi gällande förtursdatum på vår hemsida samt mejlar ut biljettinfo till de som berörs av förturen.

Vilka har förtur till matcherna?
Biljetterna kommer säljas som lösbiljetter, och först erbjudas till de som efterskänkte sina säsongskort för säsongen 2020, därefter har våra medlemmar förtur och efter det blir biljetterna tillgängliga för allmänheten.

Kan jag köpa biljetter till flera matcher på en och samma gång?
Nej, just nu släpper vi en match i taget.

Hur många biljetter kan jag köpa till en och samma match?
Just nu har du möjlighet att köpa två biljetter per match.

Kan jag köpa en singelbiljett?
Ja, du kommer ha möjligheten att endast köpa en biljett till matchen.

Vilka faciliteter finns på arenan?
Kiosker och toaletter kommer vara öppna, tänk på att upprätta hålla en god social distansering och följ anvisningarna från publikvärdarna.

Var hittar jag min biljett?
Efter ditt köp skickas biljetten till din angivna e-post. Mejlet består av en PDF/mobilbiljett som du kan ladda ned. Du kommer även hitta din biljett via ditt inlogg på siriusfotboll.ebiljett.nu samt i inloggat läge i appen Sirius Live.

Hur går processen till när jag ska gå in på arenan? Vilka direktiv gäller?
För att upprätthålla en god social distansering behöver vi alla påminna varandra om att hålla avstånd i samband med inträdet på arenan. Ha förståelse för att insläppet kan ta längre tid än vanligt samt ta gärna en extra titt på din biljett för att säkerställa att du går till rätt ingång.

Vad får tas med in på arenan?
Inga lösa föremål får tas med på arenan. Exempel på föremål som inte får tas med på arenan är bland annat väskor och paraplyer. Läs mer på sidan om ordningsregler på Studenternas.

Hur hittar jag till min entré?
Det står på din biljett, entréerna är även utmarkerade på bild på din PDF-biljett.

Hur blir vi placerade på läktaren?
Det beror på antalet biljetter i din order. En order med en biljett innebär att du sitter ensam, med en meters avstånd till närmsta sällskap. En order med två biljetter innebär att ni sitter tillsammans med en meters avstånd till närmsta sällskap. Just nu är det bara platser på den västra långsidan som säljs.

Vårt företag har köpt säsongskort – hur blir det för oss?
Kontakta christer@siriusfotboll.se för mer information.

Vårt företag har köpt en loge – hur blir det för oss?
Kontakta våra säljare för mer information.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch