Sirius Fotboll och sc Heerenveen inleder samarbete

1500x1000_EBILJETT (Conflicted copy from PC-SIRIUS26 on 2022-03-08) _SCHeerenveen

Sirius Fotboll är överens om ett samarbetsavtal med den nederländska klubben SC Heerenveen. Samarbetet grundar sig i klubbarnas ambitioner om att utöka utvecklingsmöjligheterna för de äldre ungdomslagen samt att klubbarna ska kunna assistera varandra i spelarrekrytering.

IK Sirius Fotboll och SC Heerenveen har tillsammans kommit överens om att inleda ett samarbete. Klubbarna har haft kontakt sedan några år tillbaka genom Petter Hansson, idag assisterande tränare i Sirius Fotboll, och tidigare aktiv spelare för den nederländska klubben. Överenskommelsen innebär att klubbarna kommer assistera varandra med sin expertis kopplat till bland annat:

  • Spelarrekrytering.
  • Träningsmiljön för de äldre ungdomslagen.

– Vi är otroligt glada över att inleda detta samarbete med SC Heerenveen. Det går helt i linje med vår långsiktiga strategi att erbjuda en fotbollsmiljö i absolut toppklass för våra akademilag. Därtill ger detta en möjlighet för klubbarnas respektive scoutingverksamhet att utbyta erfarenheter och kunskap, säger klubbdirektör Christer Abrahamsson.

Samarbetet inleds direkt
Sirius och Heerenveen kommer besöka varandra för att hämta inspiration och ta lärdomar från respektive klubbs verksamhet. Samarbetsavtalet börjar nu och sträcker sig tills vidare. SC Heerenveen spelar i den nederländska högstaligan ”Erediviese” och grundades 1920

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch