Sirius Fotboll fortsätter samarbetet med Bibliotek Uppsala

Samarbete_nyhets

Sirius Fotboll inledde under förra året ett samarbete tillsammans med Bibliotek Uppsala för att locka fler ungdomar att ta del av den kultur och de upplevelser som erbjuds i bibliotekens regi, inklusive matchbiljetter till våra hemmamatcher på Studenternas. Samarbetet fortsätter även över 2022.

Under föregående säsong kunde Bibliotek Uppsala distribuera 40 säsongskort till sina låntagare. I år har vi utvecklat samarbetet och istället är det lösbiljetter som lånas ut, för att underlätta tillbakalämningen. Detta innebär att ungdomar upp till 18 år kan låna en matchbiljett till våra hemmamatcher genom biblioteken. Gäller på Stadsbiblioteket samt biblioteken i Gottsunda, Sävja och Stenhagen.

– Vi på biblioteket är mycket glada över det samarbete vi påbörjade med Sirius Fotboll förra året. Detta är ett bra och roligt sätt att nå ungdomar och vi ser fram emot samarbetets fortsatta utveckling, säger Rikard Jennische, enhetschef Bibliotek Uppsala.

– Vi vill fortsätta med detta mycket uppskattade samarbete där vi når ut på ett annorlunda sätt och möjliggör att fler får besöka Studenternas. Samarbetet är lyckosamt för båda parter med ett fokus på dagens unga och deras framtid, säger Linus Wallén, Evenemangsansvarig på Sirius Fotboll.

Hur går du som låneanvändare tillväga?

  • Matchbiljetter finns tillgängliga på Stadsbiblioteket samt biblioteken i Gottsunda, Sävja och Stenhagen.
  • Matchbiljetten ger dig inträde till Sirius kommande allsvenska hemmamatch och behöver inte återlämnas (eftersom den blir förbrukad). Du kan inte låna en matchbiljett innan biljetter släppts till den specifika matchen.
  • Låntagaren behöver ett giltigt lånekort hos Bibliotek Uppsala.
  • Låntagaren är under 18 år.
  • Först till kvarn som gäller. Enbart utlåning via de fysiska biblioteken.

Har du frågor kring samarbetet? Kontakta någon av nedanstående.

Rikard Jennische
Enhetschef
Stadsbiblioteket
Telefon: 018-7271732
E-post: rikard.jennische@uppsala.se

Linus Wallén
Evenemangsansvarig/Marknad
Sirius Fotboll
Telefon: 070 854 82 06
E-post: linus.wallen@siriusfotboll.se

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch