Sirius förlänger med Philip Haglund

  • App
01082021_1627855033.jpeg

Philip Haglund kom till Sirius inför årets säsong. 30-åringen har spelat 23 matcher för Blåsvart i allsvenskan så här långt och gjort tre mål från sin mittfältsposition, alla mer eller mindre avgörande sådana i slutskedet av matcherna. Nu står det klart att han fortsätter i Sirius, då han idag skrev på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2018.

– Jag trivs väldigt bra, och jag känner att kroppen pallar vilket är en viktig del. Jag har motivationen och viljan att fortsätta och även om jag tar det ett år i taget så ser jag på det långsiktigt, säger Philip Haglund.

När nu bara tre matcher återstår och det allsvenska kontraktet är definitivt säkrat är han nöjd med vad laget åstadkommit under hans första säsong i klubben.

– Backar man lite och tar in hela perspektivet så har det varit en fantastisk säsong. Nu får vi se var det slutar men att ändå som nykomling säkra nytt kontrakt relativt bekvämt trots den situation vi haft med skador och annat är väldigt starkt gjort, säger Philip Haglund.

Sirius tränare Kim Bergstrand är nöjd över att ha Philip Haglund kvar i laget även nästa säsong.

– Det känns jättebra, Philip har varit viktig för vårt spel både offensivt och defensivt under säsongen, och bidrar med mycket rutin och ledarskap till truppen, säger han.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch