Sirius F19 Sverigetrea

Slutspelet gick av stapeln i Malmö, med semifinaler underlördagen. Där blev Kristianstads DFF ett snäpp för tuffa och tog sig till finalvia en 3 ? 1-seger. Men siffrorna speglar inte matchbilden.? Absolut inte, vi hade betydligt fler klara chanser och ettordentligt spelövertag, säger Kalle Fremdling som tränar F19-laget. Sedan hadevi en något sämre period mellan 20:e och 35:e minuten och där var Kristianstadruskigt effektiva och gjorde tre mål inom en kvart.Trots övertaget och en reducering av Siriusspelaren IngridWixner, i 58:e minuten, lyckades inte Sirius vända tillbaka matchen utanförlusten var ett faktum. Det innebar att söndagens match blev en uppgörelse omtredjeplatsen, med LB07 som motståndare. Ett revanschsuget Sirius vände påsiffrorna och säkrade med 3 ? 1 platsen som Sveriges tredje bästa F19-lag,efter ett hat trick av Vaksalaspelaren Elin Åkerman.? Även här en bra match där vi sitter i förarsätet understörre delen av matchen, säger Kalle. Märkligt nog är vi inte lika dominantasom i matchen dagen innan men vi får ändå utdelning. Det kändes som vi var litefysiskt starkare än motståndarna och med en bättre kvalité i vårtpassningsspel.Trots allt är Kalle nöjd med helgen.? Klart det är lite surt att inte få bättre utdelning trotsövertaget i lördags mot Kristianstad.  Prestationen sett över hela helgenfår ändå med beröm godkänd. Vi har fantastiska bollspelare i laget och jag ärväldigt stolt över vad de åstadkommit i år.? Många utomstående kommer fram och tycker att våra tjejerspelar fantastisk fotboll. Det värmer att höra och visar också på attverksamheten är bra och utvecklande. Jag vill också passa på att gratuleraKristianstads DFF till SM-guldet. Semifinal: IK Sirius FK ? Kristianstads DFF 1 ? 3 (0 – 3)Sirius mål: Ingrid Wixner (58)Truppen: Lina Lundqvist, målvakt, Lisa Wikner lagkapten, Stina Melin, Elin Åkerman,Ingrid Wixner, Fanny Andersson, Nathalie Björn, Filippa Angeldal, Ida Norström,Ammy Vallin, Tyra KajgårdErsättare: Malin Forssner, Märta Säfström, SannaÖhlund, Josefin Jarstad, Viktoria Andersson, Fia Hage——————————————————————-Match om tredje pris: LB07 ? IK Sirius FK 1 ? 3 (1 – 2)Sirius mål: Elin Åkerman 3 (3, 34, 66)Truppen: Lina Lundqvist, målvakt, Ida Norström,lagkapten, Stina Melin, Malin Forssner, Elin Åkerman, Ingrid Wixner, FannyAndersson, Nathalie Björn, Ammy Vallin, Josefin Jarstad, Tyra KajgårdErsättare: Märta Säfström, Lisa Wikner, Sanna Öhlund,Filippa Angeldal, Viktoria Andersson, Fia HageÖvriga matcher: Semifinal 2: LB07 ? Umeå IK 1 ? 2.Final: Umeå IK – Kristianstads DFF 0 – 1