Sirius F17 slutar trea i flickallsvenskan

Underläge 0-2 i halvtid blev till slut 2-2 efter två sena Siriusmål. I matchminut 85 reducerade Natalie Björn till 1-2 med en nick efter ett vänsterinlägg. Fyra minuter senare tog sig Filippa Angeldahl in i straffområdet och tryckade in 2-2 från en dålig vinkel till vänster.På övertid hade Ammy Wallin ett bra läge att avgöra matchen, men en Sundsvallsfot kom i mellan och kunde rädda målet från påhälsning.Spelmässigt var det här en match med två ansikten. I första halvlek var inte Siriustjejerna riktigt på tå och Sundsvall tilläts då dominera spelet och göra två mål.Efter vissa justeringar i halvtidsvilan kunde Sirius ta över spelet ganska rejält i andra halvlek. Ett aggressivt och tydligt försvarsspel av alla spelare över hela planen lade grunden till spelövertaget.Förutom bra och fartfyllt spel och två mål så skapade Siriuslaget ytterligare ett antal bra lägen mot Sundsvallsmålet.Poängen i Sundsvall innebär att Sirius blir trea i serien trots att en match återstår att spela på lördag då laget möter Bollstanäs på hemmaplan på Lötens KG klockan 15.00.Vi hoppas många kommer till Lötens på lördag och ser alla dessa unga och duktiga tjejer spela fotboll – det är dom värda!!!