Simon Gefvert lämnar Sirius Fotboll

  • App
02082021_1627887644.jpeg

Simon Gefvert lämnar Sirius Fotboll för fortsatt spel i Superettan-laget Västerås SK.

Simon anslöt till Sirius inför säsongen 2020. Han noterades totalt för 12 tävlingsmatcher i den blåsvarta tröjan. Stora delar av fjolårssäsongen blev inte som det var tänkt då Simon fick fotbolls- och träningsförbud under cirka en månads tid i samband med seriestarten. Därefter jobbade sig Simon tillbaka i matchform och var med och spelade i Allsvenskan och Svenska cupen under den senare delen av säsongen.

Sportchef Ola Andersson:
– Vi har en väldigt hård konkurrenssituation på högerkanten och med tanke på förra året är det nu extremt viktigt med speltid för Simon. Västerås SK (VSK) har varit intresserade sedan en tid tillbaka och dialogen mellan VSK, Sirius och Simon har mynnat ut i den här övergången. Simon är väldigt uppskattad i laget och i truppen, han är en bra person att jobba med och vi önskar honom lycka till.  

Simon Gefvert:
– Det blev ett speciellt 2020 med pandemin och att jag var borta en längre tid, trots det uppnådde jag en stor milstolpe i min karriär att få debutera och spela i Allsvenskan. Att få göra det i Sirius blåsvarta tröja är något som jag tar med mig resten av livet. Trots att jag inte fick se och höra fansen på plats så kände jag ändå av deras stöd och för det vill jag tacka alla blåsvarta supportrar. Jag vill också tacka alla personer kring klubben som gör ett fantastiskt jobb. PS vi syns på lördag!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch