Sfär ny dräktpartner

Sfar

Kärleken till fotbollen och Uppsala, tillsammans med att vatten har en central roll i allt idrottande gjorde att steget att bli dräktpartner till Sirius Fotboll kändes klockrent och helt självklart.

Vi på Sirius Fotboll är glada över att Sfär valt att gå in som dräktpartner och därmed synas på vår matchdräkt. Sfär är ett nytt hållbart alternativ till mineralvatten där själva vattnet är hämtat från himlen ovanför Uppsala i stället för grundvattnet i till exempel Skåne eller Bergslagen. Tekniken som vattnet tillverkas med är utvecklad i Uppsala, och tanken bakom Sfär är att underlätta för alla dem som gärna dricker vatten till lunchen, på utekvällen eller på eventet, att minska sin påverkan på grundvattnets nivå och på mängden onödiga transporter. Dessutom är vattnet extremt rent och innehåller inga av de fluorider, sulfater och andra ämnen som kan finnas i markvatten.

Jonas Wamstad, varför väljer Sfär att bli dräktpartner till Sirius Fotboll?
– Sfär har en djup förankring i Uppsala, vi älskar fotboll och vi går ofta på Sirius matcher. Nu står Sfär inför en lansering av en för svenskar helt ny produkt och vi vill börja med att erbjuda den exklusivt för vår hemstad Uppsala för att skapa en stark fanbase här. Kärleken till fotbollen och Uppsala, tillsammans med att vatten har en central roll i allt idrottande gjorde att steget att bli dräktpartner till Sirius Fotboll kändes klockrent och helt självklart.

Vad betyder ”Uppsala är blåsvart” för er?
– För oss betyder det att Uppsala och Sirius är samma sak. Fotboll är vackert, det är ett fredligt sätt att kampa på, och Sirius får människor att känna samhörighet och stolhet för staden. Sirius ger Uppsala en starkare röst och identitet som annars ofta förknippas med universiteten för resten av landet. Det är dags för Uppsala att ta sin rättmätiga plats i idrottssverige, och Sirius är båten som skall ta oss dit. Vi på Sfär vill heja på och stödja den utvecklingen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch