Serveyou ny dräktpartner

Serveyou-10

Vi uppskattar det proffsiga samarbetet och även det sociala engagemang Sirius Fotboll bidrar med som exempelvis Gränslös Fotboll.

Välkommen Serveyou som ny dräktpartner till Sirius Fotboll! Från och med omgång 4 säsongen 2024 pryder Serveyou’s logotyp baksidan av shortsen på herrlagets matchställ.

Serveyou grundades 2012 och erbjuder kundunika lösningar för att avlasta och effektivisera företags IT-verksamhet. Serveyou hanterar hela livscykeln för IT-produkter och tjänster, vilket inkluderar allt från anskaffning och installation till underhåll, support och eventuell återvinning eller uppgradering. Det innebär att deras kunder får en fullständig översikt och kontroll över sina IT-resurser och tjänster, vilket säkerställer att rätt resurser används på rätt sätt vid rätt tidpunkt. Serveyou har även ett starkt fokus på hållbarhet, där de hjälper företag att inte bara effektivisera sin användning av IT-resurserna utan också bidra till miljöansvar genom smart livscykelhantering.

Martin Sjöholm, Hur kommer det sig att ni väljer att bli dräktpartner till Sirius Fotboll?
– Serveyou har en stark anknytning till Uppsala då grundare och flertalet medarbetare är uppvuxna och bosatta i Uppsala och vissa har även spelat i Sirius. När vi nu öppnat ett kontor i Uppsala känns det extra kul att stötta Sirius Fotboll då Sirius för oss är något som skänker Uppsala stor glädje och engagemang. Vi uppskattar det proffsiga samarbetet och även det sociala engagemang Sirius Fotboll bidrar med som exempelvis Gränslös Fotboll.

Vad hoppas ni få ut av Affärsnätverket?
– Vi ser fram emot att få diskutera och dela erfarenheter med alla duktiga företagare och medarbetare som är verksamma i Uppsala. Vi ser även fram emot de intressanta ämnen som diskuteras under träffarna samt att få en inblick i fotbollsverksamheten.

Vi på Sirius Fotboll pratar ofta om att ”Uppsala är Blåsvart”, vad betyder det för er?
– Att Uppsala är en fantastisk stad där vi alla kan skapa något bra tillsammans och ges möjlighet att dela engagemang, stolthet och samhörighet tillsammans genom fotbollen.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch