Semifinalchans för U16 inför avslutningen

  • App
01082021_1627858626.jpeg

Våra två äldsta akademilagen går starkt fram mot förnyade platser i U19 och U17 Allsvenskan. För U16 väntar samtidigt en gastkramande avslutning på slutspelsgruppen, där en semifinalplats står på spel.

Det blir en gastkramande avslutning på slutspelsgruppen för Sirius U16-lag i helgen. Efter en stark säsong har man nu chansen att säkra gruppsegern i U16 Nationell A4, och därmed en semifinalplats tillsammans med övriga tre gruppvinnare.

Sirius, som leder gruppen på nio poäng med en match kvar, möter AIK borta på Skytteholms IP på lördag klockan 12.00. Vid seger där ser det mycket ljust ut för Blåsvart, som just nu har samma poäng men fem måls bättre målskillnad än tvåan Brommapojkarna. De möter på söndag trean Djurgården i sin sista match, då serien avgörs definitivt.

AIK sänder lördagens match live på nätet mot en kostnad på 39 kr.

U19 ligger just nu på samma 16 poäng som ettan GIF Sundsvall, som har en match mer spelad. I denna haltande tabell väntar nu en bortaresa till just Sundsvall på lördag för att. nu när det återstår fyra matcher, göra upp om att bli helt klara för U19 Allsvenskan även nästa år. Avspark klockan 14.00.

Tittar vi på U17:s serie så leder Sirius glädjande med två poäng. Skiljebo som jagar hack i häl har dock en match mindre spelad. Nu återstår endast tre matcher, där IFK Lidingö är den första motståndaren. Öborna kommer på besök till Österängens IP på söndag och matchstart är satt till söndag kl 16.30.

Tabeller och spelprogram
>> U16 Nationell A4
>> U17 Allsvenskan Norra Nedflyttningsserie
>> U19 Allsvenskan Norra Nedflyttningsserie

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch