Select och Sirius förlänger sitt samarbete

Hemsidan_Hemmatröjan_collage_Select

Select och Sirius Fotboll fortsätter sitt samarbete över de fyra kommande säsongerna. Samarbetsavtalet innefattar leverans av match- och träningskläder, bollar och annat träningsmaterial till föreningens senior-, akademi- och ungdomslag under de närmaste fyra åren.

Select har varit leverantör till Sirius Fotboll sedan säsongen 2020 och det står nu klart att samarbetet fortsätter.

– Vi har varit nöjda med vårt samarbete under en mycket svår och prövande tid. Select är och har varit en lojal och trovärdig partner som dessutom presenterar en spännande tilltro till framtiden. Därför är vi glada över ett få fortsätta vårt samarbete med Select under de kommande fyra åren, säger Christer Abrahamsson, klubbdirektör Sirius Fotboll.

Select levererar bland annat den officiella matchbollen till Allsvenskan och Superettan sedan säsongen 2017, och Sirius var den första allsvenska klubben att bära matchkläder från Select.

– När vi nu sammanfattar våra tre år som partner till Sirius Fotboll så kan vi inte säga annat än att det har varit ett väldigt lyckat samarbete. Vi är därför mycket glada över att ha fått förnyat förtroende som materialleverantör till Sirius de kommande åren. Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker och att vi har ett sortiment som är attraktivt för den yttersta fotbollseliten i Sverige, säger Anders Grähs, Key Account Manager Select Sverige.

hemsidan-select-nytt-avtal

Anders Grähs, , Key Account Manager Select Sverige, Christer Abrahamsson, Klubbdirektör Sirius Fotboll, Richard Kjell, Försäljningschef Select Sverige

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch