Seger mot Djurgården

Vi gör en bitvis ok första halvlek även om vi är för passiva i försvarsspelet och slår bort för många passningar när vi går framåt. Djurgården straffar oss med bra omställningar och leder rättvist i paus. Vi kan dock repa mod i paus och får utdelning direkt i andra och gör sedan ytterligare två mål tidigt i halvleken. Matchen slutar 4-2 till oss även om båda lagen har bud på något mål till. På det stora hela klart godkänt lagmässigt och vissa individuellt mycket bra insatser. Också bra att få lufta stora delar av truppen. Ny match på fredag mot Huge i Gävle.29 min, 0-1 Mia Jalkerud32 min, 1-1 Marija Banusic35 min, 1-2 Mia Jalkerud47 min, 2-2 Marija Banusic 49 min, 3-2 Marija Banusic 60 min, 4-2 Sarah StorckLaget:Emelie AlmesjöLinnea ErikssonSarah ElnickyMalin WinbergAllysha ChapmanMikaela BjörklundIda NoströmSarah StorckJulia LyckbergMarija BanusicJenny JanssonErsättare (samtliga inbytta utom Lina)Lina LundqvistLisa WiknerStina HoltariStina MelinAngelica ÖstlinMaja AnderssonFanny AnderssonCaroline LundbergFredrika KarlssonIngrid WixnerAmmy Wallin