Sara Djurström – ny kommunikatör

Sara Djurström Kommunikatör

Vi välkomnar Sara Djurström som ny kommunikatör för Sirius Fotboll. Sara inledde sin anställning hos oss igår, den 14 mars. 

Sara har jobbat med kommunikation i över 20 år, från början så var det mest fokus på trycksaker, sen övergick det mer till digital kommunikation. Men trycksakerna kommer alltid ligga varmt om hjärtat. Sara är uppväxt i Uppsala och har spelat fotboll i 24 år i olika Uppsalaklubbar, men för 10 år sedan byttes skorna ut mot pjäxor och fokus på skidor och rullskidor.

Hur känns det efter första dagen?
– Det är kul att få komma igång och det har vart fullt ös sen första sekund. Riktigt kul! Jag har hängt på Viktor och försöker se och lära så mycket som det bara går. 

Vad har du för förväntningar på jobbet?
– Jag ser fram emot ett ombytligt jobb med många olika typer av uppdrag och framför allt att det kommer att bli otroligt roligt. 

Vad gör en kommunikatör på IK Sirius?
– Vi ska kommunicera klubbens budskap och göra Sirius lättillgängligt på sociala medier och webb. Skapa content och snyggt material. Men också se till att rätt material når rätt personer, på rätt plattform. Skapa ett intresse för Sirius. Kommunikatörsyrket är brett! 

Vilket är ditt bästa Studan-minne?
– Jag har många Studan-minnen, speciellt från gamla Studan där man hängt mycket och både kollat på fotboll men även tränat rullskidor på löparbanorna. Annars så är det väldigt fina minnen av förväntning när man går genom stadsparken mot Studan med alla supportrar. 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch