Så ser du våra kommande träningsmatcher

  • App
02082021_1627887307.png

Idag blev det klart att UNT och Expressen kommer sända två av våra kommande träningsmatcher. Det handlar om mötena med Gefle IF och FC Flora Tallinn. Det är sedan tidigare även klart att matchen mot Akropolis kommer sändas på discoveryplus.se

Länk till respektive sändning kommer publiceras på vår hemsida och i våra sociala medier när vi närmar oss matchdagarna.

Sändningsschema


30/1: IK Sirius – Gefle IF
Sänds på UNT, Expressen Premium och SportExpressen Play. Matchen kommer även sändas på arbetarbladet.se och gd.se. Är du kund hos någon av dessa ingår matcherna i ditt abonnemang, annars kan du bli kund. På SportExpressen Play går det även att köpa matchen som pay-per-view.

6/2: IK Sirius – Akropolis IF
Sänds på discoveryplus.se

13/2: IK Sirius – FC Flora Tallinn
Sänds på UNT, Expressen Premium och SportExpressen Play. Är du kund hos någon av dessa ingår matcherna i ditt abonnemang, annars kan du bli kund. På SportExpressen Play går det även att köpa matchen som pay-per-view.

Sändningsrättigheterna till Gefle- och Flora Tallinn-matcherna har förvärvats av Bonnier och NTM i ett samarbete. Avtalet möjliggör att matcherna sänds på UNT, Expressen Premium och SportExpressen Play.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch