Robin Gezang blir Sirius Esports tredje spelare

02082021_1627885288.jpeg

Robin Gezang är klar för Sirius! Han blir den tredje spelaren i Blåsvarts trupp till den kommande säsongen av eAllsvenskan på FIFA 20.

Sirius lagbygge inför den kommande säsongen av eAllsvenskan är äntligen färdigt! Efter David ”Davve” Eidhammer och Lucas ”Afro” Wallman blir det Robin ”Gezang” Gezang som blir Sirius tredje spelare och därmed spikar truppen för blåsvart del.

– Det känns jättekul att vara klar för en klubb som går för guldet, och att få vara en del av det, säger Robin Gezang.

Den kommande säsongen blir 25-åringens första i eAllsvenskan, och han ser fram emot att få mäta sig med de bästa spelarna i Sverige i den blåsvarta tröjan.

– Målet är såklart att ta hem alltihop, det är det vi satt upp som mål som lag, och jag hoppas och tror att vi kan uppnå det. Davve och Afro är jättehärliga människor och grymma på FIFA, så jag ser fram emot att spela med dem, säger Robin Gezang.

Själv har han under de senaste åren bland annat nått topp 100-placeringar i Weekend League, och slutade bland de 16 bästa i den skandinaviska turneringen TropSe Nordic Champion 2017.

– Jag är väldigt analyserande av min motståndare och anpassar mig mycket, men grundidén är att hålla i bollen och försöka hitta lägen, säger Robin Gezang.

FAKTA
Namn: Robin Gezang
Nick: Gezang
Född: 1994-10-11
Bor: Stockholm
Twitter / Instagram

Du kan följa Sirius Esport inför och under eAllsvenskan på Twitter och Instagram!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch