Relita ny Huvudpartner till Gränslös fotboll

02082021_1627885828.png

Vi är väldigt glada över att kunna presentera Relita som ny huvudpartner till Gränslös Fotboll!

Relita är ett fullserviceföretag inom industri-, fastighets- och skadeservice och har sitt huvudkontor i Uppsala. Företaget är marknadsledande i Mälardalen med lokalkontor i Stockholm Norr, Stockholm Söder, Västerås, Enköping, Sala, Norrtälje, Östhammar, Gävle, Tierp, Borlänge, Örebro, Lindesberg, Göteborg och Kungsbacka.

Företag stävar efter framgång och vill erbjuda alla medarbetare utveckling och utmaning inom sina yrkesroller. Effekten av detta blir ett tajt och framgångsrikt team där man respekterar varandras roller och tillsammans når uppsatta mål. Det är precis som i idrottslivet vilket också gör att samarbetet mellan företag och idrottslivet blir effektfullt. Båda vill vara attraktiva på den lokala marknaden, nå framgångar och ge utrymme för tillväxt. Tillsammans gör vi skillnad” säger Fredrik Karpmyr, marknads- och försäljningschef hos Relita.

”Gränslös fotbolls arbete med tex karriärsdagen är ett väldigt bra exempel på ett ansvarstagande och goda värderingar. Vi som företag ska naturligtvis hitta ett bra sätt att tillsammans med Sirius hitta betydelsefulla uppgifter till arbetssökande, att kunna ge dem ”en plats i teamet”

Fredrik fortsätter och ser framöver många spännande och intressanta möten och givetvis massor av nervpirrande matcher.

BILDEN: Ian Sirelius, Sirius Fotboll och Fredrik Karpmyr, Relita.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch