Reaktioner efter premiären: ”Vi kändes aldrig hotade”

  • App
01082021_1627851045.jpeg

Sirius besegrade Djurgården med 2-0 i den allsvenska premiären, och man gjorde det med viss emfas efter en snabb urladdning tidigt i den andra halvleken och en kontrollerande avslutning

– Det är lite två matcher, det är en första halvlek där vi känns lite ängsliga och nervösa och en andra då vi släpper ner axlarna och gör det vi är bra på. Då kom målet, och det andra, och sedan stängde vi matchen totalt. Vi kändes aldrig riktigt hotade, säger Jesper Arvidsson.

Den förre djurgårdsspelaren var i gott slag på sin gamla hemmaarena och fick efter matchen beröm av tränarna som en av dem som hållit spelet uppe under den första annars lite skakiga första halvleken.

– Jag är en av dem som varit här i Allsvenskan, och framför allt här på Tele2, innan, så jag var väl inte nervös på samma sätt som några av de andra. Jag försöker bidra med det jag är bra på och idag funkade det helt okej.

Någon annan som stod för en rakt igenom stabil insats var Joshua Wicks, som gjorde sin första seriematch i Siriuströjan.

– Försvaret gjorde det väldigt bra, jag gjorde de räddningar jag behövde göra men kunde ha tagit vissa bättre beslut. Allt som allt tycker jag det var en bra insats, säger amerikanen.

– Killarna spelade som jag vet att de kan. Det var fantastiskt att se dem spela så som de gjorde där framför mig i andra halvlek. Jag hade inte så mycket att göra men var alert när jag behövde vara det.

Nästa utmaning blir IFK Göteborg hemma på ett snart utsålt Studan på söndag.

– Det blir nog en helt annan match där, på gräs och med lite mer kamp förmodligen, men vi vet vad vi ska göra. Spela Sirius spel, säger Jesper Arvidsson.

>> LÄS MER: Premiärseger efter Kingsleys dubbel

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch