Publikinformation: Sirius – Norrköping

  • App
01082021_1627858586.jpeg

IK Sirius – IFK Norrköping
Studenternas IP
Lördag 29 september kl 16.00

Vi önskar alla blåsvarta liksom tillresta bortasupportrar varmt välkomna till lördagens allsvenska match på Studenternas IP! Nedan följer praktisk information inför matchen.

Mer information för bortasupportrar finns på siriusfotboll.se/bortasupporter

BILJETTER
Biljetter finns kvar till försäljning på de flesta läktarsektioner. Som vanligt rekommenderar vi dock starkt att du säkrar din plats i förväg genom förköpet, för att underlätta insläppet och minimera risken för att du ska behöva stå i kö.

Biljetter köper du via siriusfotboll.ebiljett.nu, i appen Sirius Live eller i UNT:s City-butik.

>> Köp biljetter

ENTRÉER
Entréerna öppnar kl 15.00. Tänk på att vara på plats i god tid för att undvika köer, och använd rätt entré! Se nedan.

Sittplats + VIP: Inpassering genom den Östra entrén, mot Fyrisån.
Hemmastå (sektion N): Inpassering genom den Norra entrén, mot Stadsparken.
Bortastå (sektion S2/S3): Inpassering genom den Södra entrén, mot Ulleråkersvägen.

HAR DU BILJETTEN I MOBILEN?
Se till att alla dina biljetter går att ”blippa”. Höj ljusstyrkan på din mobilskärm och se till att den inte har några sprickor som kan störa avläsningen av streckkoden.

KONTANTFRITT
Studenternas IP är en kontantfri arena. Detta gäller såväl i kiosker och VIP-utrymmen som i entréer. Du kan istället betala med kort eller Swish på arenan.

PARKERING
Parkering finns på grusparkeringen söder om arenan, men antalet platser är högst begränsat och parkeringen blir snart full. Vi rekommenderar att lämna bilen på annan plats i stan, i närheten av Studenternas finns bland annat Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

SIRIUSSHOPEN
Siriusshopen med alla de bästa blåsvarta supporterprylarna hittar du vid lördagens match bakom den norra ståplatsläktaren.

MATCHPROGRAM
Årets matchprogram heter Supportrarnas Hemmablad och görs helt och hållet av supportrar, för supportrar! Hemmabladet kostar 15 kr och säljs bland annat av försäljarna runt om på arenan.

Lördagens program bjuder bland annat på en intervju med Sirius målvakt Lukas Jonsson.

50/50-LOTTEN
50/50-lotteriet presenteras av City Gross. Säljer lotterna under hela säsongen gör ungdomar från Hagby IK, som du hittar runt om på arenan..

APPEN SIRIUS LIVE
Med appen Sirius Live kan du inte bara läsa de senaste nyheterna, följa Sirius matcher live och se höjdpunkterna efteråt, utan även köpa och hantera dina biljetter. Appen finns att ladda ner i App Store (Iphone) och Google Play (Android)!

Matchvärd: Möller Bil

Översiktskarta, Studenternas IP

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch