Publikinformation: Endast 500 biljetter kvar!

01082021_1627813967.jpeg

Tidigt på torsdagsmorgonen är över 6300 biljetter sålda till kvällens kvalmatch. Detta innebär att ett 700-tal biljetter återstår (Uppdatering kl 12: 500 biljetter kvar). Dessa lär gå åt under dagen, och med stor sannolikhet finns inga alls eller mycket få kvar att köpa i insläppen på arenan. Därför rekommenderar vi starkt att ni som ännu inte säkrat era biljetter till matchen gör detta snarast möjligt via siriusfotboll.ebiljett.nu!

Med anledning av den stora publiktillströmningen vill vi också för att undvika stor köbildning be er att komma i god tid till arenan! För er med ståplatsbiljetter (där fri placering gäller) gäller det också att knipa era favoritplatser i tid när arenan väntas bli helt full. Redan klockan 16:30 öppnar vi de första grindarna och kioskerna.

Ha era biljetter förberedda vid insläppen (i pappers- eller digital form) och underlätta för våra funktionärer! Dra gärna upp ljusstyrkan på mobilen för att underlätta scanningen av era mobilbiljetter. Matchstart alltså klockan 18:00.

Framför allt: heja på Sirius så bär vi tillsammans Blåsvart fram mot seger! Varmt välkomna till Studan!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch