Projekt För Sirius vi brinner

02082021_1627886228.jpeg

För Sirius vi brinner – Tillsammans och vi vinner. En kampanj som redan bidragit till vår klubbs fortsatta överlevnad. Nu inleds en andra våg av kampanjen. Klicka här för att bidra.

Att inte spela matcher tär på klubben. Det är redan många som visat sitt stöd genom bland annat hjärtebiljetten, medlemskap och inköp av merchandise. Sirius vill rikta ett stort tack till alla som bidragit. Men den uppskjutna allsvenska starten har satt stopp för vissa delar av maskineriet. Vi önskar fortsätta utvecklingen av Sirius Fotboll och vill se till att klubbens planlagda förbättringar fortsatt går att genomföra.

För att förbättra matchupplevelsen för dig som besökare har därför tre olika projekt tagits fram. Syftet är att arenaupplevelsen på Studenternas inte ska stagnera på grund av dessa oförutsedda omständigheter.

Projekten du kan stötta följer nedan:

Färga Studenternas blåsvart

  • Stöttning till detta projekt hänförs till att smycka Studan blåsvart i samband med våra hemmamatcher. Det kan t.ex. vara banderoller eller flaggor som används för att rama in vår arena i de vackraste av färger. Det första fokusområdet blir området bakom Arkens gärde (OBS inte på läktaren).

Utveckling av kidscorner

  • Här bidrar du till skapandet och upprätthållandet av en plats för våra yngsta blåsvarta själar. I anslutning till familjeläktaren kan du hjälpa oss att utveckla ett område där barnen kan trivas och fostras in i Siriusfamiljen.

Utveckling av ny merchandise

  • Här samlas medel för inköp och framtida skapande av ny merchandise. Detta är ett viktigt steg för att fortsätta utveckla siriusshopen. Mer Siriusprylar innebär mer blåsvarta läktare.

Stötta Sirius Fotboll i en svår tid, för framtiden. Minimibeloppet för att bidra är 200 kr till det öronmärkta projektet du väljer. Men du kan givetvis även stötta flera gånger och till olika projekt om så önskas genom att välja fler ’biljetter’.

Här kan du välja projekt och bidra till klubbens utveckling.

Vi önskar att vi snart kommer hem igen, hem till Studan och en vän.

 

Vill du stötta på annat sätt? Swisha valfritt belopp till 123 573 39 02.

Du kan dessutom fortsatt köpa dig en hjärtebiljett här.

*Om det tillförs mindre pengar än vad som krävs för att göra inköp av material till något av projekten kommer Sirius Fotboll utvärdera läget och eventuellt använda pengarna till ett annat av ovan projekt.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch