Positivt resultat redovisat vid årsmötet

01082021_1627850667.png

Sirius Fotbolls årsmöte avslutades för en dryg timme sedan. Det underskott på 1,8 miljoner som redovisades vid förra årsmötet har på bara ett år vänt till svarta siffror. Närmare bestämt ett till ett överskott på drygt 750 000.

– Vi har vänt på varenda krona, och vidtagit en mängd åtgärder för att effektivisera vår verksamhet, berättar Sirius Fotbolls ordförande Ove Sjöblom. Det har varit ett tufft men givande år och det känns väldigt roligt att gå den allsvenska säsongen till mötes med ett positivt resultat i bagaget.

Ove Sjöblom valdes för övrigt om som ordförande ännu ett år, medan Anders Ax lämnade styrelsen efter imponerande 17 år i Sirius tjänst. Styrelsen utökades dessutom med ännu en ledamot. Fredrik Granting, vd och marknadsansvarig på Göransson Arena ansluter och kommer bland annat att arbeta med frågor som rör utvecklingen av evenemangen.

Sirius Fotbolls styrelse för det kommande året består av Ove Sjöblom som ordförande samt ledamöterna Lars-Inge Kinge, Mattias Sjunnesson, Gustav Sälgström, Ewa Löwling och Fredrik Granting.

Tidigare under dagen fick Sherko Faiqi som spelar i Siriusakademins U19-lag ta emot huvudklubbens årliga stipendie på 5 000 kronor för sin målmedvetna satsning på fotbollen.

Bilden: Lars-Inge Kinge, Eva Löwling, Ove Sjöblom, Mattias Sjunnesson. Saknas på bilden gör Gustav Sälgström och Fredrik Granting. Foto: Mats Karlström

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch