Petter Hansson, Karim Fegrouch och Olle Ekman förlänger

PetterKarimOlle_förlänger

Det står nu klart att assisterande tränare Petter Hansson, målvaktstränare Karim Fegrouch och fystränare Olle Ekman förlänger sina avtal med Sirius Fotboll. 

Petter Hansson kom till Sirius Fotboll redan 2013 då han blev tränare i Sirius Akademi. Sedan tog han klivet upp som akademichef, innan han anslöt till herrlagsstaben augusti 2019. Petter har nu skrivit på ett avtal som sträcker sig över 2024.

Karim Fegrouch anslöt till Sirius Fotboll 2016, då som målvakt. Sedan 2017 har Karim varit målvaktstränare även om det har blivit några inhopp mellan stolparna. Nu har Karim skrivit på ett avtal som målvaktstränare fram till och med 2026.

Olle Ekman har en bakgrund som spelare (från 2013) och fystränare (från 2020) inom Sirius Akademi. Sedan 2022 har Olle varit fystränare för herrlaget. Olle har nu skrivit på ett avtal som sträcker sig över 2026.

Chef herrlaget, Jonathan Ederström:
– Det här är tre viktiga förlängningar för Sirius Fotboll. Varken Karim, Petter eller Olle är den som syns eller hörs mest, men de är duktiga på sitt jobb och väldigt uppskattade internt. Med de här pusselbitarna på plats får vi möjligheten att fortsätta jobba tillsammans för att bli ännu bättre som ledarteam under 2024 och framåt.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch