Paul Torres till Sirius Fotboll

01082021_1627815196.jpeg

Den rutinerade mittfältaren Paul Torres skrev i dag på för de kommande två åren. Han kommer närmast från spel i det norska division 1-laget Sandnes Ulf.

Paul Torres har bland annat två års spel i Superettan – i Landskrona BoIS – och ett år i den norska andraligan 1. Divisjon på meritlistan. Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf känner till Paul sedan tidigare och när de fick ett tips om att han befann sig i Sverige tog de kontakt med honom.

– Paul är en ambitiös och professionell spelare som är på väg uppåt i karriären säger Kim Bergstrand. Han passar bra in i vårt sätt att spela fotboll och vi räknar med att han ska kunna komma snabbt.

Strax innan dagens träning skrevs avtalet under och Paul deltog i träningen och går in i truppen med omedelbar verkan. Han svävar inte på målet om varför han vill spela i Sirius.

– Sirius är som jag ser det ett av de bästa organiserade lagen i svensk elitfotboll, säger Paul. De är svåra att slå och vem vill väl inte spela i det vinnande laget.

Den blivande arbetsplatsen är belägen på mittfältet och Paul har ställt in siktet för den kommande säsongen.

– Självklart vill jag vara med och kriga om en plats i startelvan. Defensiven sitter där naturligt men jag hoppas även vara med offensivt och öka på lagets målproduktion.

 

Paul Torres-fakta

Position: Mittfältare

Född: 1991

Längd: 176

Vikt: 72

Moderklubb: D.C. United

Övriga klubbar: University of Maryland, Nyköpings BIS (2012-2013), Landskrona BoIS (2014), Sandnes Ulf (2015)

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch