Patrik Karlsson Lagemyr tvingas avsluta karriären

paka_HEMSIDAN3

Patrik Karlsson Lagemyr ådrog sig en svår knäskada i augusti förra säsongen och det står nu klart att ”Paka” tvingas att avsluta sin fotbollskarriär. Sirius Fotboll tackar Paka för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i sitt nya kapitel.

Patrik Karlsson Lagemyr anslöt till Sirius några veckor innan den allsvenska starten förra året. Till en början inledde Paka matcherna på bänken, men efter de inledande omgångarna tog han allt oftare en startplats i laget. Ett minnesvärt ögonblick var när Paka gjorde 0-2 på Friends Arena mot AIK, ett mål som föranleddes av 27 blåsvarta passningar innan avslutet.

Oturen var dock framme i slutet av augusti förra säsongen. Paka var med i startelvan i mötet med IFK Göteborg, hans tidigare klubb, på Gamla Ullevi. Efter en närkamp i den första halvleken tecknade Paka för byte, han kunde själv gå av planen men det stod klart att det han ådragit sig en svår knäskada som innebar lång rehabilitering.

Lite mer än ett år senare tvingas Paka att avsluta karriären, hans tid i Sirius Fotboll är därmed över.

Patrik Karlsson Lagemyr:
– Först och främst så känns det otroligt tråkigt och jobbigt att vara tvungen och ta det här beslutet. Men jag är för evigt tacksam för alla fina människor jag har mött och lärt känna under min tid i Sirius och i Uppsala. Spelare, tränare, anställda och supportrar – ni alla har varit fantastiska. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och det är både häftigt och läskigt på samma gång, men tack ännu en gång till er alla.

Jonathan Ederström:
– Paka har kämpat länge med sina skador och gång på gång krigat sig tillbaka. Nu tvingas han däremot till ett tråkigt beslut och vi lider såklart med honom. Det är en väldigt fin människa som förtjänar det absolut bästa och vi önskar honom ett stort lycka till när han nu ska påbörja ett nytt kapitel i sitt liv.

Patrick Karlsson Lagemyr – Media

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch