Patrick Nwadike förlänger sitt kontrakt med Sirius Fotboll

PatrickNwadike_Adrian_forlangning_low

Patrick Nwadike har förlängt sitt avtal med Sirius Fotboll. Den 23-åriga mittbacken kom till Sirius inför säsongen 2021 och hann spela elva allsvenska matcher innan han i september dessvärre ådrog sig en skada som hållit han borta från spel sedan dess. Det nysignerade avtalet sträcker sig till sommaren 2025.

– Jag är väldigt glad över att jag förnyat mitt kontrakt med Sirius till sommaren 2025. Jag är tacksam för förtroendet de visar och det är ett kvitto att jag gjorde det bra innan jag skadade mig. Jag ser väldigt fram emot att komma ut på planen och spela framför våra fantastiska supportrar igen, säger Patrick Nwadike.

Adrian Von Heijne om förlängningen
– Vi är jätteglada över att Patrick kommer att förbli blåsvart under en lång tid framöver. Patrick är en otroligt fin person som sprider glädje i omklädningsrummet men också en skicklig försvarsspelare. Han hade maximalt oflyt med en allvarlig skada under förra året men för oss har det aldrig funnits någon tvekan om att vi vill fortsätta jobba med Patrick. Vi i Sirius är jätteglada över att Patrick förblir i Uppsala och ser fram emot att snart se honom i den blåsvarta tröjan på Studenternas igen.

PatrickNwadike_forlangning_low

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch