Oscar Kindlund klar för tre nya säsonger

01082021_1627845243.jpeg

Oscar Kindlund återvände till Sirius i juni, inlånad från IFK Göteborg. Han har nu skrivit på för 3,5 år i den blåsvarta tröjan och tar därmed steget tillbaka till Sirius igen fullt ut.

Efter tre år i IFK Göteborgs akademi återvänder nu alltså Oscar Kindlund definitivt till Uppsala och spel i Sirius. Han avslutade under våren studierna och kunde därmed ansluta sig till Sirius. En flytt som var möjlig genom ett samarbetsavtal mellan föreningarna. Så här beskrev Thomas Lagerlöf Oscars kvaliteter i somras:

”– Det är en väldigt bra fotbollshjärna, han hade bra blick för spelet redan innan han lämnade och den har knappast blivit sämre. Han var tuff och rejäl redan innan, men nu har han vuxit på sig och kan spela på många mittfältspositioner, säger Thomas Lagerlöf.”

Oscar återvände lagom till matchen mot GAIS där han gick direkt in i truppen och spelade 75 minuter och därefter har han varit uttagen till samtliga matcher, och har gjort två kortare inhopp.

– Det är väldigt roligt att få välkomna Oscar tillbaka till Sirius ”på riktigt” igen, säger Thomas Lagerlöf. Han har utvecklats mycket under åren i Göteborg och vi är övertygade om att han kan ta många steg till i sitt fotbollskunnande, hos oss.

Oscars avtal sträcker sig över de kommande 3,5 åren. Det innebär alltså spel i Blåsvart till och med säsongen 2019.

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch