Ola Andersson fokuserar på nya arenan

01082021_1627814088.jpeg

Ola Andersson lämnar uppdraget som vd för Sirius Fotboll. Ola kommer dock att fortsätta arbeta för Sirius Fotboll och representera klubben i olika sammanhang, inklusive kontakter med sponsorer, men hans huvudsakliga uppgift blir att arbeta med den nya fotbollsarenan vid Studenternas i samarbete med Sportfastigheter.

Den nya arenan ger Sirius Fotboll nya förutsättningar och möjligheter i framtiden. Det är viktigt att klubben är med aktivt under hela planerings- och byggprocessen men att kombinera det arbetet med vd-uppdraget är omöjligt, något av de två uppdragen skulle sannolikt bli lidande.

– Jag känner att det är dags att sätta tänderna i något nytt. Det har varit tre roliga och utmanande år som vd i Sirius Fotboll och nu är det dags att någon annan tar vid. Jag brinner dock för arbetet med den nya arenan, säger Ola Andersson.

För Sirius Fotboll var beslutet om den nya fotbollsarenan i Uppsala välkommet. Men det skapade också en ny utmaning.

– Det kommer att bli ett stort tomrum i och med Ola lämnar vd-posten. Under hans tre år som vd har Sirius Fotboll lyft sig flera nivåer, både sportsligt och ekonomiskt. Å andra sidan kommer den nya arenan att få en avgörande betydelse för fotbollens framtid och utveckling i Uppsala och där kommer Ola att bidra med sin erfarenhet och kunskap, säger Ove Sjöblom, ordförande i Sirius Fotboll.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch