Ogbu: ”Ska bli kul att spela idag”

  • App
01082021_1627857600.jpeg

Sirius står på söndagen inför sin sista allsvenska match för den här våren. Djurgården kommer till Studan med avspark klockan 17.30 och Blåsvart är revanschsugna efter förlusten mot Östersund i onsdags.

– Det känns bra, vi försöker glömma allt som hände förra matchen. Vi har tron kvar i laget, Djurgården är i bra form men vi spelar hemma och måste bara samla kollektivet och gå för vinst, säger Moses Ogbu.

Med fem raka segrar mot Djurgården, två gånger 2-0 i fjolårets allsvenska, har Sirius ett bra facit mot dagens motståndare, men Blåsvarts lagkapten tänker inte på fjolårets matcher.

– Ingenting från förra året räknas idag, det här är en ny match och vi har samlat ny kraft. Vi ska bara försöka att hitta lösningen till den här matchen, säger Moses Ogbu.

Efter att Östersund runnit ifrån målmässigt mot slutet av onsdagens match är lösningen kanske främst att täppa till där bak.

– Vi måste försöka hitta spelet och hålla en stabilitet i försvarsspelet först och främst, så länge det står 0-0 ligger vi bra till för att vinna. Vi måste tänka på hur vi försvarar bättre än senast.

Att få med sig tre poäng från dagens match och in i sommaruppehållet vore förstås en extra boost.

–  Det vore viktigt, som vi alla vet. Det skulle ge oss extra självförtroende när vi kommer tillbaka från semestern. Men framför allt ska det bli kul att spela på Studan idag, säger Moses Ogbu.

Över 5800 biljetter är nu sålda till matchen. Säkra din plats nu på siriusfotboll.ebiljett.nu så ses vi på Studan!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch