Nytt avtal klart för Moa Mattsson

01082021_1627805199.jpeg

Lagkaptenen i Sirius Dam, Moa Mattsson skrev nyligen på ett avtal som sträcker sig över säsongen 2016.
– Det kändes väldigt bra på försäsongen och jag trivs bra i Uppsala med familjen och allt omkring, säger Moa. Jag vill gärna stanna i Sirius så det var ingen tvekan inför att förlänga kontraktet.

– Känslan är att klubben har något på gång, jag trivs bra med tränarna och de andra i truppen. Jag tror att vi har börjat bygga på något som på sikt kan leda hela vägen till allsvenskan och den resan vill jag gärna vara med på.

En mångårig bana på den gröna rektangeln har gett Moa Mattsson en rutinerad och behärskad spelstil och speluppfattning som skänker ro åt hela laget. Moa är den där spelaren som alltid finns på rätt plats vid rätt tillfälle även om det sällan ser ut som hon anstränger sig för att ta sig dit. Hon bara liksom finns där.

Det går inte att ta miste på att damernas sportchef Mats Wolgers är nöjd med avtalet.

– Vi är väldigt glada att Moa vill stanna hos oss över 2016. Hon tror på vår långsiktiga plan och vill som sagt vara med på resan mot allsvenskan.  Att Moa väljer att förlänga ger oss också kontinuitet i spelartruppen och när hon som en av de ledande spelarna gör det visar det att vi har någonting riktigt bra på gång. Hon är vår lagkapten och är viktigt både på planen och utanför.

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch