Nyförvärv och dubbla kontraktsförlängningar

01082021_1627814506.jpeg

25-åriga Emelie Magnusson kommer senast från Division 1-klubben Mariebo IK, där hon gjorde 14 mål under säsongen. Efter att hon tränat med Sirius under en tid är det nu klart att hon skrivit på ett kontrakt på 1+1 år.

– Emelie har tränat med oss en tid och gjort bra ifrån sig, och kommer att bidra med sin speed och målfarlighet, säger Fredrik Bernhardsson.

Samtidigt står det också klart att två spelare har förnyat sina avtal med Blåsvart. Trotjänaren och mittfältsmotorn Julia Lyckberg (bilden) blir kvar över säsongen 2016, liksom talangfulla 15-åringen Agnes Nyberg som skrivit på för 1+1 år.

– Det är otroligt glädjande att Julia väljer att fortsätta hos oss. Julia är otroligt noggrann och ambitiös med sin fotboll och en kulturbärare som är viktig för de lite yngre spelarna, som vet vad som krävs på den är nivån, säger Fredrik Bernhardsson.

– Agnes är ett framtidsnamn och stor talang, passningsskicklig och med bra speluppfattning, och det är kul att hon stannar kvar för att utvecklas hos oss!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch