Nu tar vi soffan till Studenternas!

01082021_1627807773.jpeg

Nu har du chansen att få följa toppstriden i Superettan på riktigt nära håll. Till matchen mot IFK Värnamo på Studan måndagen den 24 augusti introducerar vi Soffan – en exklusiv fotbollsupplevelse för två personer som får bevittna Johan Anderssons speed, Kingsley Sarfos bollbehandling och Ante Erikssons geni i all sin närgångna prakt. En soffa kommer att placeras på innerplan, där två entusiastiska supportrar kommer att installeras på Studans närmaste och bekvämaste platser med adekvat förtäring, och därifrån få se Sirius jaga nya trepoängare i toppstriden ute på Studans gräs.
– Vi vill erbjuda våra supportrar en chans till en upplevelse som är något lite utöver det de är vana vid, en chans att komma närmare händelserna på planen och få en kul och annorlunda känsla av matchen, säger Sirius informationsansvarige Mats Karlström.

De två premiärplatserna i matchen mot Värnamo kan tillfalla just dig och din vän om du lyckas motivera varför det är just ni som ska få äran att inviga Soffan. Motiveringen skickar du in genom en kommentar till det aktuella inlägget på vår Facebooksida (klicka här), eller genom ett mail till mats.karlstrom@siriusfotboll.se. Vi vill ha din motivering senast lördag 22/8 kl 18:00.

Foto: Björn Pettersson

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch