Nu kan vi inte hålla oss längre

01082021_1627804771.jpeg

Välkommen till Sirius Fotbolls nya hemsida. Än återstår en dryg månads arbete innan allt är klart men vi vill redan nu dela med oss.

Lagom till hemmapremiären är det också premiär för vår nya hemsida. Ännu saknas mycket av den slutliga funktionaliteten men de viktigaste delarna är på plats.

– Vi är väldigt stolta över den nya sidan, säger Sirius Fotbolls informationsansvarige Mats Karlström. Vi tar ett rejält kliv framåt i vår kommunikation med den plattform vi nu kommer att jobba med.

I full drift kommer sidan att erbjuda klar och tydlig statistik för spelare, trupper och matcher, både per säsong och över längre sikt, enklare och bättre arkiv för nyheter, filminslag och framför allt tydligare vägar fram till förköpet och info inför matcherna.

– Hemsidan kommer att – tillsammans med våra sociala media – bli ett allt viktigare sätt att driva affärerna framåt säger Mats. Det vill vi helst göra i samarbete med våra supportrar

Mats Karlström berättar att målet inte bara är att ge ett bättre pris vid förköp.

– Vi kommer att successivt krydda biljettköpet med extra erbjudanden av olika slag. Just nu kan besökaren till exempel förbeställa en halsduk till ett lägre pris än vad den betingar på arenan.

 

Uppsalabaserat företag utvecklar nya webben

Utvecklare bakom den nya hemsidan är Uppsalaföretaget Interactive Solutions. Vd:n och tillika en av delägarna, Emil Paulsson, berättar.

– Hela kontoret är inbitna Siriusentusiaster så det blev långa diskussioner om vilka som skulle få jobba med det här uppdraget. För oss är det spännande att få bidra med vår kompetens inom app- och webbutveckling som samarbetspartner med vår favoritklubb.

 

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch