Noel Hansson signerar lärlingsavtal

Text_spelarpresentation_NH

Sirius Fotboll har signerat ett lärlingsavtal med akademispelaren Noel Hansson. Lärlingsavtalet sträcker sig över säsongen 2023.

Förutom att till och från träna med A-laget utgör Noel en viktig del av Sirius akademi i och med att han är lagkapten för klubbens U19-lag. Förutom matchande i P19 Allsvenskan Norra har Noel även representerat Sirius i U21-träningsmatcher under säsongen 2o21. Redan förra säsongen noterats Noel för sina första minuter i Allsvenskan då han gjorde ett inhopp i samband med bortamatchen mot Malmö FF.

Att skriva ett lärlingsavtal innebär att spelaren tar ett mellansteg mellan akademin och A-laget. Syftet är att ge spelarna tid och förutsättningar för att fortsätta utvecklas mot att bli allsvenska fotbollsspelare på Studenternas.

Akademichef Petter Hansson:
– Jag tycker det här är jätteroligt för Noel samtidigt som det återigen visar att verksamheten inom akademin utbildar spelare på ett sätt som gör dem intressanta för elitfotbollen.

Noel Hansson:
– Det är såklart roligt att få den här möjligheten och chansen. Det känns jättebra att skriva på det här lärlingsavtalet med Sirius.

 

Våra huvudpartners

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch