Noel Hansson signerar lärlingsavtal

Text_spelarpresentation_NH

Sirius Fotboll har signerat ett lärlingsavtal med akademispelaren Noel Hansson. Lärlingsavtalet sträcker sig över säsongen 2023.

Förutom att till och från träna med A-laget utgör Noel en viktig del av Sirius akademi i och med att han är lagkapten för klubbens U19-lag. Förutom matchande i P19 Allsvenskan Norra har Noel även representerat Sirius i U21-träningsmatcher under säsongen 2o21. Redan förra säsongen noterats Noel för sina första minuter i Allsvenskan då han gjorde ett inhopp i samband med bortamatchen mot Malmö FF.

Att skriva ett lärlingsavtal innebär att spelaren tar ett mellansteg mellan akademin och A-laget. Syftet är att ge spelarna tid och förutsättningar för att fortsätta utvecklas mot att bli allsvenska fotbollsspelare på Studenternas.

Akademichef Petter Hansson:
– Jag tycker det här är jätteroligt för Noel samtidigt som det återigen visar att verksamheten inom akademin utbildar spelare på ett sätt som gör dem intressanta för elitfotbollen.

Noel Hansson:
– Det är såklart roligt att få den här möjligheten och chansen. Det känns jättebra att skriva på det här lärlingsavtalet med Sirius.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch