Noel Hansson går vidare i sin karriär

_DSC3224

Noel Hansson lämnar Sirius Fotboll och går vidare i sin fotbollskarriär. Noel hade sedan tidigare ett lärlingskontrakt som sträckte sig över säsongen 2023, men efter dialog mellan Sirius Fotboll och Noel står det nu klart att hans avtal avslutas i förtid för att möjliggöra spel på college i USA. 

Noel Hansson gjorde allsvensk debut redan hösten 2020 mot Malmö FF. Därefter har han tränat med A-laget till och från under de senaste två säsongerna samtidigt som han varit kapten i Sirius U19, och dessutom stått för kontinuerliga framträdanden i U21-träningsmatcher. Under fjolåret var Noel med i ett antal allsvenska matchtrupper, men det blev ingen speltid för honom i Allsvenskan.

Scoutingansvarig Jonathan Ederström:
– Vi har haft en dialog med Noel sedan säsongsupptakten och nu har vi gemensamt kommit fram till att gå skilda vägar för att möjliggöra spel för Noel på college. Som kapten för vårt U19-lag under de senaste säsongerna har Noel varit en förebild för alla våra yngre akademispelare, både på och utanför planen. Även om vi nu väljer att gå skilda vägar, så har jag bara gott att säga om människan Noel Hansson och vi alla önskar honom såklart ett stort lycka till.

Foto: Bromans Foto

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch