Moustafa Zeidan lämnar Sirius Fotboll

MZ_v00

Sirius Fotboll har kommit överens med Malmö FF om en övergång av mittfältaren Moustafa Zeidan.

Moustafa anslöt till Sirius i juli 2021. Till en början handlade hans speltid främst om inhopp men efter några matcher tog han en startplats på det blåsvarta mittfältet. Det matchavgörande målet i 1-0-vinsten mot Djurgården i slutet av augusti blev startskottet på en höst där Moustafas prestationer i Sirius ledde till en plats till januariturnén 2022. En landslagssamling som senare blev inställd på grund av en ökad smittspridning.

Det blev totalt 28 allsvenska framträdanden, fyra assist och fyra mål i Siriuströjan för Moustafa.

Sportchef Ola Andersson om övergången:
– Försäljningen av Moustafa är i linje med Sirius Fotbolls strategi; att ta in duktiga och lovande spelare, och utveckla dem för att sedan sälja dem när rätt tillfälle ges. Moustafas utveckling det senaste året är ett kvitto på att vi gör bra saker i Sirius. Vi tackar Moustafa för hans tid hos oss.

Moustafa Zeidan:
– Det är otroligt kul att jag har fått vara med på den här resan och förhoppningsvis fortsätter Sirius säsongen så bra som de gjort hittills. För mig har det vart en ära att få spela i Sirius sedan dag ett. Jag vill tacka dem för allt, utan dem hade det inte varit detsamma. Till alla Siriussupportrar vill jag tacka för stödet och all kärlek de har gett mig sedan jag kom till klubben.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch