Mohammed Saeid lämnar Sirius Fotboll

  • App
11082021_1628693633.jpeg

Sirius Fotboll och Superettan-klubben Trelleborgs FF är överens om en direkt övergång av Mohammed Saeid. Mohammed ansluter omedelbart till den nya klubben. Totalt noterades Mohammed för 83 tävlingsmatcher och 13 mål i tävlingssammanhang för Sirius. 

Mohammed Saeid kom till Sirius under sommaruppehållet säsongen 2018, han var en av tre förstärkningar som anslöt till laget inför höstsäsongen. Under sin tid i Sirius har Mohammed främst utgått från centrala mittfältspositioner, men under fjolårssäsongen spelade han även forward och var dessutom lagets straffskytt under hela säsongen. Vi fick se Mohammeds patenterade målfirande vid sju tillfällen under säsongen 2020, fem av målen kom från straffpunkten.

Nu står det klart att Mohammeds karriär fortsätter i Superettan-klubben Trelleborgs FF.

Ola Andersson om övergången:
– Vi vill tacka Mohammed för hans tid i klubben. Mohammed kom till oss när vi var i ett prekärt läge sommaren 2018 tillsammans med Niklas Thor och Robert Åhman Persson. Han har varit med och stabiliserat upp Sirius till att bli ett stabilt allsvenskt lag. Med mindre än ett halvår kvar på vårt avtal med ”Mo”, och därefter en oviss kontraktssituation, har vi förståelse för att ett längre avtal i en annan klubb lockar. ”Mo” är ett superproffs på fotbollsplanen och en fantastisk lagkamrat som vi önskar stort lycka till i sin nya klubb.

Mohammed Saeid om att lämna Sirius Fotboll:
– 
Först och främst vill jag tacka för det välkomnandet jag fick när jag kom till Sirius. Jag hade haft en tuff period i Danmark, det gick inte bra på grund av olika anledningar och mitt självförtroende var kanske inte på topp är jag anslöt till Sirius. Jag kom till ett lag som låg sist i Allsvenskan, och vi som kom in i truppen hade till uppgift hjälpa laget att hålla sig kvar i Allsvenskan och sedan etablera klubben i den högsta serien. Så här i efterhand känns det som att vi lyckades med det uppdraget och det känns som att klubben och laget är på väg i rätt riktning. Det har varit tre otroligt bra år för mig personligen och det har jag alla Siriusfans och alla lagkamrater att tacka för / Hälsningar från jokern.

Tack för allt Mohammed, och lycka till i din nya klubb!

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch