Mikaela Björklund stannar i Sirius

01082021_1627814471.png

En av damlagets allra mest erfarna spelare blev i dag klar för den kommande säsongen. Efter dagens träningspass ritade Mikaela Björklund på för ännu ett år i Sirius.

Mikaela Björklund går därmed in på sitt femte år i den blåsvarta dräkten. Med sin långa erfarenhet och svårslagna blick för spelet är hon en viktig kugge i laget, både på och bredvid planen.
– Det är fantastiskt kul och skönt att det gått i lås, säger damernas huvudtränare Fredrik Bernhardsson. Mikaela är en viktig spelare som spelade varenda match förra året. Hon sätter en standard för hela laget för vad som krävs på den här nivån och vi får en riktigt bra centrallinje.
Det gick åt en hel del funderande kring framtiden innan Mikaela till slut bestämde sig för att fortsätta spela fotboll på hög nivå ännu ett år.
– Jag kom fram till att jag inte är klar med fotbollen än även om jag kommit underfund med att det finns mycket annat viktigt i livet, säger hon. Det är många unga i laget och jag känner att har mycket att tillföra det här laget där många är unga. Det ska bli roligt att vara med och lägga en bra grund för det framtida Sirius Dam.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch