Michael Lundgren lämnar Sirius efter säsongen

01082021_1627858206.jpeg

Sirius Fotbolls klubbchef Michael Lundgren tillträdde sin tjänst den 1 juli 2016 och lämnar nu på egen begäran uppdraget. Med sin erfarenhet från näringslivet, idrottsrörelsen och ett brinnande idrottsintresse har Lundgren lett och förestått verksamheten med ansvar och kontroll över såväl ekonomi som evenemang. Beslutet att lämna Sirius kom först efter långt övervägande.

– Det har varit två fantastiska år och jag kommer utan tvekan att sakna pulsen runt matcherna, för att inte tala om medarbetarna på sportkontoret, ledare och spelare i a-laget, instruktörer i akademi och ungdomsverksamheterna och våra volontärer, säger Michael Lundgren. Under en tid har jag känt att det är dags att gå vidare mot nya utmaningar och nu är beslutet taget.

Michael Lundgren kommer dock inte att lämna med omedelbar verkan, utan han blir kvar säsongen ut. I och med beskedet kommer styrelsen omgående att påbörja  arbetet med att söka en ersättare till Lundgren.

– Michael Lundgren har gjort en stor arbetsinsats med organisationen och arbetsformerna, säger styrelsens ordförande Ove Sjöblom. Med sin höga sociala kompetens har Michael dessutom på ett utmärkt vis skött kontakter med våra sponsorer, supportrar och föreningens olika verksamhetsansvariga. Vi tackar Michael för hans tid och arbete som klubbchef och önskar honom all lycka i sin framtida gärning.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch