Melker Heier klar för Sirius Fotboll

MH02_hemsidan

Sirius Fotboll är överens med Landskrona BoIS om en övergång av den 21-åriga mittfältaren Melker Heier. Det signerade avtalet sträcker sig till sommaren 2027. Melker ansluter omedelbart till Sirius och åker med på träningslägret under den kommande veckan. En längre videointervju med Melker publiceras imorgon kväll, efter första träningen i Spanien.  

Melker Heier ansluter till Blåsvart från Superettanlaget Landskrona BoIS där han noterades för två mål och två assist på 28 matcher under fjolårssäsongen.

Melker Heier, välkommen till Sirius, hur känns det att vara klar för Blåsvart?
– Det är en jätteskön känsla att ha allting på plats. Det här är ett steg som jag strävat efter och jobbat hårt för. Det känns fantastiskt kul att vara en Siriusspelare och jag ser fram emot allsvenska utmaningar här framöver.

Vad var det som lockade med att komma till Sirius?
– Jag har haft bra koll på Sirius, bland annat för att jag har en del gamla lagkamrater i laget, men kanske framför allt för att Sirius spelar en attraktiv fotboll som jag tror kommer att passa mig och min spelstil.

Beskriv dig själv som fotbollsspelare.
– Jag är en bollskicklig central spelare som gillar att ha bollen vid fötterna. Jag gillar både att gå på offensiva räder och såklart att spela fram mina lagkamrater till bra lägen.

En längre videointervju med Melker publiceras imorgon kväll, efter första träningen i Spanien.  

Sportchef Ola Andersson:
– Melker Heier har två spännande säsonger i Superettan bakom sig. I Melker får vi en spelskicklig mittfältare med fin teknik och ett bra skott. Vi är övertygade om att hans positiva utveckling kommer fortsätta här i Sirius. Vi vet att Melker har haft ögonen på sig från andra klubbar och därför är vi glada över att han kommer till oss.

Fakta Melker Heier
Position
: Mittfältare.
Ålder: 21 (född 2001).
Moderklubb: Häljarps IF.
Tidigare klubbar: Landskrona BoIS.

Klicka här för att läsa mer detaljerad spelarinformation på svenskfotboll.se

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch