Melker Gunillasson – Ny biljett- och merchandiseansvarig

MelkerG

Vi välkomnar Melker Gunillasson som ny biljett- och merchandiseansvarig för Sirius Fotboll. Melker inledde sin anställning hos oss igår, den 1 februari.

Melker är född och uppvuxen i Kiruna men har hittat hem till Uppsala. Han har nyligen avslutat sina studier på universitetet och påbörjar nu sin karriär hos oss på Sirius Fotboll. Melker kommer ansvara för biljetter och merchandise, samt arbeta för att hjälpa Sirius Fotboll att växa. Han har sedan tidigare en bakgrund i lagidrott som både hockey- och innebandyspelare uppe i Norrbotten.

Melker, hur känns det efter första dagarna?
– I och med att jag alltid har velat jobba inom idrottsvärlden så känns det otroligt spännande. Det känns enkelt utryckt rätt. Trots all ny information som sköljt över mig så känner jag att det här jobbet är rätt för mig och att jag är rätt individ för det här jobbet.

Vad ser du mest fram emot med jobbet?
– Jag ser fram emot att få ta del av många varierade arbetsuppgifter, vilket känns väldigt utvecklande. Jag ser även fram emot att jobba för den organisation som jag supportat sen det att jag flyttade ner till Uppsala 2020.

Vi pratar ofta om ”Uppsala är Blåsvart”, vad innebär det för dig?
– För mig innebär det att Uppsala som stad är enat under en organisation, Sirius. Detta medför att Uppsala stöttar och stärker Sirius medan Sirius gör detsamma för staden Uppsala. På så sätt tycker jag även att Sirius skiljer sig från vissa andra klubbar.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch