Matchtröjorna 2024 – Mer Blåsvart. Mer Uppsala

sirius_matchtröjan2024_stills_1.6.1_hemsidan

Inför den här säsongen har Sirius Fotboll, med hjälp av materialleverantören Select, tagit fram unika tränings- och matchtröjor till herrlaget. Kollektionen är mer blåsvart, och mer Uppsala-inspirerad än tidigare. Idag, fredagen den 16 februari, presenteras matchtröjorna. Tränings- och uppvärmningströjorna är presenterade sedan tidigare. Samtliga tröjor kommer finnas tillgängliga på siriusshopen.se när Allsvenskan startar. 

Första matchen i de nya matchställen blir hemmamatchen mot Utsiktens BK i Svenska Cupen.

Hemmatröjan
Den blåsvarta hemmatröjan är mer blåsvart än den tidigare upplagan. De vita detaljerna är nu ersatta med antingen svarta eller blå detaljer som ger ett mer homogent intryck – mer Blåsvart helt enkelt.

Bortatröjan
Bortatröjan är fortsatt vit och pryds av blåsvarta detaljer. Tröjan pryds även av smala linjer i grå färg som ger en ytterligare nivå.

Unika detaljer på tröjorna

Stjärna i nacken
Den gula stjärnan utgör en stor del av Sirius klubbhistoria. Innan säsongen 2005 var den en vital del av klubbens matchställ. Placeringen, utformningen och storleken har varierat, men den gula stjärnan har tidigare figurerat på matchtröjorna oavsett årgång och serietillhörighet. Till följd av en uppdatering och modernisering av den visuella identiteten försvann stjärnan från bröstet efter säsongen 2005, och det nuvarande klubbmärket tog istället plats på matchställen. Som ett led i att hylla vår klubbhistoria har Sirius Fotboll därför fått mandat att pryda nacken med en gul stjärna som syftar till att anspela på klubbens historia.

Stadssiluett av Uppsala
Uppsala är Blåsvart är en devis som vi lever efter, och för oss innebär det att alla får vara med i vår gemenskap. För att stärka anknytningen till staden och påvisa att Sirius Fotboll är hela Uppsala lag pryds nu både tränings- och uppvärmningsställen med en stadssiluett.

Hemsidan_HEMMATRÖJA2024

Den nya hemmatröjan.

Hemsidan_BORTATRÖJA2024

Den nya bortatröjan.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch