Matchsummering: Kalmar FF - IK Sirius

Startelvan_omg2

Två sena mål innebar tre nya poäng på kontot för Blåsvart. Efter en mållös första halvlek tog hemmalaget ledningen med cirka 20 minuter kvar av matchen. Blåsvart hade haft ett visst övertag sett till bollinnehavet men när ledningsmålet kom hade Kalmar arbetat sig in i matchen allt mer. Efter några byten gick Sirius för en kvittering, och med fem minuter kvar av ordinarie tid nickade Yousef Salech in 1-1. Kvitteringsmålet gav mersmak och Blåsvart gick för ett segermål. I matchens allra sista minut slog Herman Sjögrell ett fint inlägg som Yousef Salech fick två chanser på, den första nicken räddades men på den efterföljande returen kunde Yousef sätta segermålet.

Matchfakta: Kalmar FF – IK Sirius (1-2).

• 1-0, J. Trenskow, 72′
  • 1-1, Y. Salech, 85′
  • 1-2,Y. Salech, 95′