Matchsummering: IK Sirius - Västerås SK

Startelvan_omg11

Arosderbyt mot Västerås slutade mållöst efter att Blåsvart haft de mest klara chanserna i matchen. Gästerna hade mycket boll i den första halvleken men det var Noel Milleskog, och Herman Sjögrell på den efterföljande returen, som var närmast att sätta ledningsmålet i den första halvleken. VSK lyckades blockera båda avsluten på mållinjen och paussiffrorna skrev till 0-0. I den andra halvleken hade Sirius mer boll och matchens kanske allra bästa målchans kom när Yousef Salech blev fälld i straffområdet och Sirius tilldelades en straff.  Målvakten i Västerås gick dock åt rätt håll och kunde rädda den efterföljande straffsparken. Matchen slutade därmed 0-0, och det återstår nu två omgångar innan sommaruppehållet.