Matchsummering: IF Sylvia - IK Sirius

Startelvan_Sylvia_v2

Årets första tävlingsmatch gick av stapeln under söndagseftermiddagen på PlatinumCars Arena i Norrköping. Sirius stod för en stabil insats, laget hade en tvåmålsledning i paus och gjorde ytterligare ett mål i den andra halvleken och slutsiffrorna skrev still 0-3. Härnäst väntar Trelleborgs FF på hemmaplan nu på söndag, matchstart kl.13:00 på Studenternas. 

Första halvlek

Sirius dikterade matchen från början. Laget hade ett högt bollinnehav och radade upp flera lägen för ett tidigt ledningsmål. Hemmalaget fick mest rikta in sig på försvarsspel men lyckades även komma upp i några enstaka omställningar. Efter cirka en halvtimme kom ledningsmålet för Blåsvart, Christian Kouakou gjorde mål för fjärde matchen i rad och strax innan paus utökades även ledningen till 0-2 genom Filip Olsson.

Andra halvlek

Blåsvart fortsatte att ha övertaget matchen igenom. Laget skapade kanske inte lika många lägen i den andra halvleken men det var fortsatt spel mot ett mål. Allra närmast var laget på fasta situationer där det uppstod flera fina målchanser. En av hörnorna resulterade i ett ytterligare mål, det var Tim Björkström som nådde högst på en hörna och nickskarvade in 0-3-målet cirka tio minuter in i andra halvlek.

Startelvan

Tommi Vaiho

Aron Bjarnason – Tim Björkström– Andreas Murbeck – Marcus Mathisen – Laorent Shabani

Moustafa Zeidan – Adam Hellborg – Filip Rogic

Christian Kouakou – Filip Olsson

Avbytare
August Ahlin, Karl Larson, Edi Sylisufaj, Herman Sjögrell Adam Wikman, Samuel Wikman, Tim Olsson, Noel Hansson.

Intervjuer efter matchen

 

Matchbilder

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av IK Sirius Fotboll (@siriusfotboll)

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch