Maskin & Verktyg om matchvärdskapet vid hemmapremiären

2022-04-25 Sirius - Hammarby

För Maskin & Verktyg är det ett ypperligt tillfälle att kombinera vårt stora fotbollsintresse och Sirius-hjärta med denna typ av positiv aktivitet.

Erik Sallén, VD på Maskin & Verktyg, ni har varit matchvärd för hemmapremiären i flera år. Hur kommer det sig att ni valt att vara det?
– Ända sedan Sirius gjorde come back i Allsvenskan har vi varit matchvärd i hemmapremiären. Vi vill ”flagga igång” och kickstarta säsongen tillsammans med Sirius och hemmapubliken. Ett säkert vårtecken, där vi syns tillsammans i ett positivt sammanhang!

Vad får Maskin & Verktyg ut av att vara matchvärd för en Allsvensk match på Studenternas?
– Förutom viss synlighet i form av marknadsföring inför hemmapremiären så genomför vi ett kundevent tillsammans med ett antal av våra partnerkunder. För Maskin & Verktyg är det ett ypperligt tillfälle att kombinera vårt stora fotbollsintresse och Sirius-hjärta med denna typ av positiv aktivitet.

Hur upplevde ni matchen och matchvärdskapet då Sirius tog emot Djurgården på en nästintill fullsatt arena?
– Precis som alltid bygger genomförandet av matchvärdskapet på våra gemensamma förberedelser. Vi känner att vi har bra rutin utifrån att ha genomfört matchvärdskapet ett antal år, likaså representanter för Sirius. Eventet blev fantastiskt lyckat, där vi kombinerade vårt matchvärdskap med att informera om Maskin & Verktyg, genomföra en rundvandring i de heligaste utrymmena av Studenternas, samt gästspel av akademichef Oscar Zettergren som förmedlade en väldigt intressant och positiv känsla gällande akademiverksamheten. 10 poäng av 10 möjliga!

Foto: FotoOscar.

Flaggor på läktaren_1200x800

Blåsvarta flaggor delades ut på läktaren.

Foto: Maskin & Verktyg

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch