Maskin & Verktyg fortsätter som partner

Maskin och verktyg_hemsidan

Maskin & Verktyg är ytterligare en av Sirius Fotbolls långvariga samarbetspartners som kommer att finnas med även under säsongen 2022 då Uppsalaföretaget fortsätter som klubbpartner.

Erik Sallén, VD och fjärde generation på Maskin & Verktyg:

– Maskin & Verktyg är ett lokalt företag som värnar om vår hemmaarena Uppsala, både vad gäller det lokala näringslivet och idrotten. Vi har ett långt samarbete med Sirius Fotboll och vill bidra med både hjärta och finansiella medel. Sirius Fotboll har bevisat att klubben hör hemma i Allsvenskan och vi vill vara delaktiga i att befästa oss som ett topplag framöver. Hela familjen och företaget har ett starkt idrottsintresse och det speglas i vårt sponsorskap samt vårt CSR-arbete.

Det är med stolthet och spänd förväntan vi ser fram emot kommande säsong. Behovet av attraktiv fotboll och häftiga upplevelser på Studenternas är förmodligen större än någonsin med tanke på den omvärldssituation som råder. Där tror jag att vi tillsammans kan skapa en kultur men även gemenskap som bidrar på ett positivt sätt till hela Uppsala. Vi hoppas på ett framgångsrikt 2022 och att vi ses nere på Studenternas vid hemmapremiären söndagen den 3 april då vi är matchvärd för mötet mot GIF Sundsvall. Tillsammans hejar vi fram Sirius till framgång!

Kristofer Widlundh, försäljning, Sirius Fotboll:
– Att Maskin & Verktyg väljer att fortsätta sitt samarbete med oss är ett kvitto på ett långsiktigt och hållbart samarbete som vi värderar extremt högt i Sirius Fotboll. Ett lokalt företag som har fina värden och som är en stor del av Uppsalas närings- och idrottsliv. Vi ser fram emot ett härligt år tillsammans där nya minnen kommer skapas, och i det ta fortsätta utveckla våra varumärken framåt!

BILDEN: Erik Sallén, VD och fjärde generation på Maskin & Verktyg och Kristofer Widlundh, försäljning, Sirius Fotboll.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch