Maskin & Verktyg fortsätter som Klubbpartner

02082021_1627887497.jpeg

Maskin & Verktyg är ytterligare en av Sirius Fotbolls långvariga samarbetspartners som kommer att finnas med även under 2021.

Erik Sallén, fjärde generation och försäljningsansvarig på Maskin & Verktyg:
– Maskin & Verktyg är ett lokalt företag som värnar om vår hemmaarena, Uppsala. Både vad gäller det lokala näringslivet och idrotten. Vi har ett långt samarbete med Sirius Fotboll och vill bidra med både hjärta och finansiella medel. Sirius Fotboll har bevisat att klubben hör hemma i Allsvenskan och vi vill vara delaktiga i att befästa oss som ett topplag framöver. Hela familjen och företaget har ett starkt idrottsintresse och det speglas i vårt sponsorskap samt vårt CSR-arbete. Det är med stolthet och spänd förväntan vi ser fram emot kommande säsong. Behovet av attraktiv fotboll och häftiga upplevelser på Studenternas är förmodligen större än någonsin med tanke på den omvärldssituation som råder. Vi hoppas på ett positivt 2021 och att vi ses nere på Studenternas när vi tillsammans hejar fram Sirius till framgång.

Niklas Enlund, säljare, Sirius Fotboll:
– Maskin & Verktyg har varit en otroligt viktig partner under lång tid. Som Klubbpartner har de ett stort engagemang och hjärta i sitt sponsorskap oavsett om det handlar om att bidra till häftiga upplevelser på Studenternas eller andra stöd för att befästa oss som ett topplag framöver. Vi ser fram emot detta år med Erik och gänget på Maskin & Verktyg.

BILDEN: Erik Sallén, Maskin & Verktyg och Niklas Enlund, säljare, Sirius Fotboll.

 

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch