Maskin & Verktyg fortsätter som dräktpartner

maskinoverktyg

Vi ses på Studenternas vid hemmapremiären söndagen den 9 april då vi är matchvärd för mötet mot Djurgårdens IF!

Vi kan stolt meddela att Maskin & Verktyg är dräktpartner till Sirius Fotboll även 2023. Maskin & Verktyg grundades 1925 i Uppsala och är ett familjeföretag som idag drivs av tredje och fjärde generationen. 2025 fyller Maskin & Verktyg 100 år!

Erik Sallén, hur kommer det sig att ni väljer att förlänga avtalet med Sirius Fotboll?
– Maskin & Verktyg är ett lokalt företag som värnar om vår hemmaarena Uppsala, både vad gäller det lokala näringslivet och idrotten. Vi har en lång historia tillsammans med Sirius Fotboll och vill bidra med hjärta och finansiella medel. Hela familjen och företaget har ett starkt idrottsintresse och det speglas i vårt sponsorskap samt vårt CSR-arbete. Sirius är ett starkt varumärke sedan 1907 och något som ska andas positivism och framgång.

Det är med stolthet och spänd förväntan vi ser fram emot kommande säsong. Vi vill tillsammans skapa en kultur och gemenskap som bidrar på ett positivt sätt för hela Uppsala. Hoppas på ett framgångsrikt 2023 och att vi ses på Studenternas vid hemmapremiären söndagen den 9 april då vi är matchvärd för mötet mot Djurgårdens IF. Tillsammans hejar vi fram Sirius till framgång!

Vad tycker ni är det bästa med Affärsnätverket och vad får ni ut av att vara delaktiga där? 
– Genom vår delaktighet och engagemang i Affärsnätverket får vi en naturlig närhet och insyn i sporten samtidigt som vi får möjlighet att träffa de bästa från Uppsalas näringsliv. Vi får möjlighet att representera Maskin & Verktyg, som snart fyller 100 år och är samarbetspartner till Uppsalas lokala aktörer inom bygg, industri, life science och offentlig förvaltning. Ett varierat mötesprogram med spännande innehåll gör att vi prioriterar Sirius Affärsnätverk i Uppsala.

Vi på Sirius Fotboll pratar mycket om att ”Uppsala är Blåsvart”, vad betyder det för er?
– Uppsala ska ha ett elitlag i fotboll och genom att ena och skapa en gemenskap kring Sirius skapas förutsättningar för ett ännu bättre Uppsala. Viktiga förebilder för våra unga och ovärderliga beröringspunkter som sporten bidrar med till samhället i stort.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch