Martin Malmberg blir ny klubbdirektör för Sirius Fotboll

MM_Hemsidan02

Med över 80 sökande och efter en gedigen rekryteringsprocess med intervjuer av ett flertal kandidater har Sirius Fotboll nu tillsatt tjänsten som föreningens klubbdirektör.

Föreningen har en tydlig målbild och för att lyckas med att nå den har klubben sökt en person med mycket bra ledaregenskaper, en person som har förmåga att arbeta strategiskt och långsiktigt samtidigt som denne ska vara operativ och beslutsför i det dagliga. För att lyckas i rollen behöver man även vara resultatorienterad och ha fokus på tillväxt.

Martin Malmberg är utbildad civilekonom. Försäljning, affärsutveckling och ledarskap har varit Martins inriktning i hans yrkesverksamma karriär. Han har ett intresse för affären, att arbeta med ständiga förbättringar och han är lösningsorienterad. I sitt ledarskap drivs Martin av att coacha och motivera medarbetarna. Relationsbyggande är även det en styrka som Martin besitter.

Martin har arbetat som vVd, marknads- och försäljningschef och är idag försäljningschef på Uppsalaföretaget Maskin & Verktyg.

– Vi ser att Martin Malmberg besitter både den kompetens som krävs och har det driv som behövs för att fortsätta bygga föreningen. Vi ser det också som en styrka att Martin följt klubbens utveckling de senaste åren och att han starkt tror på den strategi som är satt. Han kommer att kunna jacka i och fortsatt utveckla klubben vidare tillsammans med hela organisationen på ett positivt sätt. Att Martin är Uppsalabo och har ett stort blåsvart hjärta tycker vi också är viktigt för rollen. Det känns positivt att Martin nu ska ta sig an detta viktiga uppdrag och vi ser fram emot Sirius Fotbolls fortsatta resa framåt tillsammans med honom, säger Ulrika Moström Ågren, styrelseordförande Sirius Fotboll.

Martin Malmberg tillträder tjänsten som klubbdirektör den 25 juni.

– Jag är glad, stolt och taggad på att få anta den här utmaningen. Sirius är ett av Uppsalas starkaste varumärken och som Uppsalabo är det här ett hedersuppdrag. Många delar har utvecklats de senaste åren och det finns tydliga mål för föreningens fortsatta utveckling. Jag vill bidra till att tålmodigt och fokuserat fortsätta på den inslagna vägen tillsammans med teamet. Vi ska fortsätta stärka vår identitet och jobba för ett blåsvart Uppsala. Jag vill att Sirius ska stärka sin roll som en av regionens mest attraktiva arbetsgivare, säger Martin Malmberg.

Huvudpartners – Sirius Fotboll

Stötta Blåsvart på Studan

Biljetter till nästa hemmamatch